Vestjysk Udlejning

  • Emner i denne case:
  • - Hjemmeside
  • - CMS
  • - SEO
  • - Hastighedsoptimering

Se løsningen her:
https://www.vestjysk-udlejning.dk

Vestjysk Udlejning
Skærmbillede af løsningen

Introduktion

Vestjysk Udlejning manglede en platform hvor de kunne præsentere deres lejemål og vise hvilke der er ledige. Her har jeg udviklet et mini-CMS hvor man selv kan oprette byer, lejemål, uploade tekst og billeder samt optimeret hastighedsoptimeret så den altid er hurtig.

Kundeudtalelse

Kristoffer Andersen
Indehaver af Vestjysk Udlejning
https://www.vestjysk-udlejning.dk

Jeg har ikke selv nogle tekniske evner indenfor webudvikling og måtte derfor bede Kevin om hjælp. Jeg er utrolig glad for den hjælp han har ydet og hvordan han har løftet vores virksomhed. Han har bygget et hurtigt og nemt arbejdsredsskab for os, som samtidig præsenterer vores lejemål rigtig godt. Han er rigtig god til at foreslå nye, tekniske opdateringer som forbedrer vores løsning og gør siden bedre for vores brugere. Det er trygt at have Kevin som vores tekniske sparringspartner, da vi gang på gang ser at han sørger for at der er styr på tingene, så vi har ro i maven og kan fokusere vores tid der hvor vi kan gøre en forskel i virksomheden. Kevin taler et sprog jeg forstå og udvikler løbende på mine websites Vestjysk Udlejning og Hr. Hveps.

Løsningen

Kristoffer kontaktede mig da han manglede en hjemmeside hvorpå han kunne præsentere hans lejemål. Samtidig fandt vi på navnet Vestjysk Udlejning. Det blev til en simpel hjemmeside inddelt i de forskellige byer han har lejemål i samt en visning af ledige lejligheder direkte på forsiden. I starten var siden statisk men er sidenhen blevet opgraderet til et CakePHP mini-CMS som gør det hurtigt og nemt for Vestjysk Udlejning at oprette nye byer og lejemål samt opdatere eksisterende og markerede lejemål som ledige. Ét af fokuspunkterne i dette projekt var hastighed. Det er vigtigt at siden er hurtig, indlæser hurtig og er nem at navigere rundt på. Samtidig skal siden være SEO-optimeret, således han rangerer fornuftigt på Google. I PageSpeed scorer websitet 85+ i performance på mobil og 97+ i performance på desktop. Den scorer samtidig 100 på SEO i Pagespeed. Til websitet er også bygget et script som automatisk konverterer billeder fra JPG og PNG til Webp, hvis den besøgendes browser understøtter det. Grunden til at dette er lavet er fordi Webp bruger en meget bedre algoritme og komprimering som betyder at man stadig får høj kvalitet og opløsning men i en lav filstørrelse og det betyder at siden indlæses hurtigere. Resultatet er blevet en lækker, hurtig hjemmeside som præsenterer Vestjysk Udlejnings lejemål som en simpel og lækker måde. Man kan bruge den som katalog for muligt interesserede og kan indtaste oplysninger og beskrivelser for de forskellige lejemål.

Kontakt mig i dag

Jeg samler på spændende virksomheder. Vil du have mig som webudvikler? Så kontakt mig.

Kevin From logo

Copyright © 2019-2024 From software. CVR: 39090325