Vagtplan til Ringkøbing Biograf

  • Emner i denne case:
  • - Specialprogrammering
  • - Integrationer
Vagtplan til Ringkøbing Biograf
Skærmbillede af løsningen

Introduktion

Ringkøbing Biografs gamle vagtplan manglede en masse funktioner og var uintuitiv. Jeg har udviklet en ny vagtplan med en masse administrative funktioner, som biografen i dag bruger til at optimere deres arbejdsgange. Blandt andet er der udviklet en integration til MobilePay.

Kundeudtalelse

Betina Østergaard
Kasserer i Ringkøbing Biografs bestyrelse

Vi er utroligt glade for det arbejde Kevin har lagt i at udvikle den nye vagtplan til Ringkøbing Biograf. Hans evne til at forvandle vores tidligere besværlige og ineffektive vagtplan til en moderne og funktionel løsning har virkelig været en game-changer for vores biograf. Den nye vagtplan er simpelthen så meget lettere at anvende. De mange nye funktioner han har udviklet, har gjort vores administrative opgaver så meget lettere samt givet os en masse nye værktøjer vi slet ikke havde før. Det er nemt at oprette vagter og tilmelde sig dem, vagtplanen holder styr på vores interne belønningssystem samt integrerer med MobilePay, så vi kan se hvor meget vi sælger for.

Løsningen

Den gamle vagtplan var uintuitiv. En af de større udfordringer/amngler var både oprettelsen af vagter og tilmeldingen til disse vagter. I det gamle system skulle en administrator oprette begge film - altså to vagter - men en frivillig er jo kun på én vagt og skulle derfor huske at tilmelde sig den første og ikke nummer to. Det skete derfor ofte at de frivillige tilmeldte sig den forkerte, så det lignede at der manglede en frivillig på den pågældende vagt. En anden funktion der manglede var muligheden for statistik. Det gamle system havde ikke mulighed for at vise noget brugbar statistik som Ringkøbing Biografs ledelse kunne lede ud fra, hvilket gjorde at man måtte lede i blinde og udelukkende på en mavefornemmelse. En tredje udfordring var brugervenligheden, specifikt på mindre enheder som mobil og tablets. Den gamle platform var kun rigtig brugbar på en computer, men eftersom mange af de frivillige ikke har en computer selv, gjorde det tilmeldingen svær. I fællesskab med Ringkøbing Biograf fandt vi en intuitiv kalenderløsning som kunne udvides med alle de specialfunktioner der var behov for. Blandt andet er der udviklet en mulighed for at oprette en vagt én gang og kopiere den x antal gange fremad. Dette er smart da biografen typisk viser de samme film på det samme tidspunkter i flere uger ad gangen. Når de frivillige logger ind på vagtplanen har de alle sammen deres egen konto. Det smarte ved dette er at man kan lave statistik på de frivillige og hvilken type vagter der dækkes og ikke dækkes. Det gør biografens ledelse i stand til at lede ud fra reele tal fremfor en mavefornemmelse. Samtidig kan vagtplanen også automatisk sende statusmails ud til de frivillige, eftersom systemet nu også har deres kontaktoplysninger herunder e-mail adresse. Der er også udviklet en "lås" ift. framelding af vagter. De frivillige kan frit framelde sig vagter så længe det ikke er mindre end 4 dage før vagtens start. Dette er en sikkerhedsforanstaltning der skal sikre at biografens daglige leder kan sikre sig at den pågældende vagt bliver besat alligevel og at biografen ikke mangler en frivillig på den pågældende vagt. Ifm. corona begyndte biografen at tage imod MobilePay, da det mindskede mængden af kontanter. Hertil har jeg udviklet en integration mellem vagtplanen og MobilePay, som viser alle transaktioner i et tidsinterval der selv kan indstilles. Samtidig summerer den også transaktionerne for det valgte tidsrum. Dette skal bruges for bl.a. at tjekke betalinger samt til opgørelse af kassen ved vagtens slutning.

Kontakt mig i dag

Jeg samler på spændende virksomheder. Vil du have mig som webudvikler? Så kontakt mig.

Kevin From logo

Copyright © 2019-2024 From software. CVR: 39090325