Cases om mine tidligere projekter

Her kan du læse tre forskellige cases fra kunder med tre forskellige problemstillinger. Problemstillinger er hver især løst forskelligt, da kundens behov har været forskellig og det ønskede slutresultat forskelligt. Det er vigtigt for mig at kundens behov altid er det der skal afgøre løsningen og ikke omvendt. Kundens behov skal diktere hvilken retning projektet skal gå og hvordan slutproduktet skal se ud. Derfor lægger jeg meget vægt i af forventningsafstemme og sparre med kunden allerede i projektets opstartsfase.

Hero background
Vagtplan til Ringkøbing Biograf

Vagtplan til Ringkøbing Biograf

SpecialprogrammeringIntegrationer

Ringkøbing Biografs gamle vagtplan manglede en masse funktioner og var uintuitiv. Jeg har udviklet en ny vagtplan med en masse administrative funktioner, som biografen i dag bruger til at optimere deres arbejdsgange. Blandt andet er der udviklet en integration til MobilePay.

Læs case
Online filmplatform til Filmfest i Vest

Online filmplatform til Filmfest i Vest

HjemmesideMultimedie håndtering

I forbindelse med den årlige filmfestival Filmfest i Vest har jeg udviklet en hjemmeside hvor nominerede film og vindere vises. Her kan film også indsendes direkte til juryen. Tilmelding og indsendelse af film foregår direkte på siden, hvorefter juryen kan tilgå disse og bedømme dem.

Læs case
Vestjysk Udlejning

Vestjysk Udlejning

HjemmesideCMSSEOHastighedsoptimering

Vestjysk Udlejning manglede en platform hvor de kunne præsentere deres lejemål og vise hvilke der er ledige. Her har jeg udviklet et mini-CMS hvor man selv kan oprette byer, lejemål, uploade tekst og billeder samt optimeret hastighedsoptimeret så den altid er hurtig.

Læs case

Et udpluk af mine samarbejder

Jeg samler på spændende virksomheder. Mangler din virksomhed på listen? Så kontakt mig.

Kevin From logo

Copyright © 2019-2024 From software. CVR: 39090325